Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("FERMENTATION MALOLACTIQUE")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 576

  • Page / 24
Export

Selection :

  • and

INFLUENCE DE LA CONCENTRATION INITIALE DE L'ACIDE MALIQUE SUR LE DECLENCHEMENT ET L'EVOLUTION DE LA FERMENTATION MALO-LACTIQUEBRECHOT P; CHAUVET J; CROSON M et al.1974; C.R. ACAD. AGRIC.; FR.; DA. 1974; VOL. 60; NO 10; PP. 734-741; BIBL. 8 REF.Article

CONVERSION OF ARGININE TO ORNITHINE DURING MALO-LACTIC FERMENTATION IN RED SWISS WINE = CONVERSION DE L'ARGININE EN ORNITHINE AU COURS DE LA FERMENTATION MALOLACTIQUE DE VINS ROUGES SUISSESKUENSCH U; TEMPERLI A; MAYER K et al.1974; AMER. J. ENOL. VITICULT.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 25; NO 4; PP. 191-193; BIBL. 11 REF.Article

LA FERMENTATION MALOLACTIQUE EN FONCTION DU SULFITAGE ET DU CHAUFFAGEMARTINIERE P; SAPIS JC; RIBEREAU GAYON J et al.1975; C. R. ACAD. AGRIC. FR.; FR.; DA. 1975; VOL. 61; NO 9; PP. 496-502; BIBL. 5REF.Article

MISE EN EVIDENCE DE BACTERIOPHAGES DANS LE VIN.SOZZI T; MARET R; POULIN JM et al.1976; EXPERIENTIA; SUISSE; DA. 1976; VOL. 32; NO 5; PP. 568-569; ABS. ANGL.; BIBL. 6 REF.Article

TECHNIQUE D'ENSEMENCEMENT DES BACTERIES LACTIQUESPARENTHOEN A.1981; REV. FR. OENOL.; ISSN 0395-899X; FRA; DA. 1981; VOL. 21; NO 84; PP. 47-51; BIBL. 6 REF.Article

INVESTIGATION OF METHODS FOR ADJUSTING THE ACIDITY OF WINES = RECHERCHE DE METHODES DE CORRECTION DE L'ACIDITE DES VINSNAGEL CW; JOHNSON TL; CARTER GH et al.1975; AMER. J. ENOL. VITICULT.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 26; NO 1; PP. 12-17; BIBL. 19 REF.Article

ZUR VERAENDERUNG DES WEINES DURCH DEN BAKTEREILLEN SAEUREABBAU = MODIFICATION DU VIN PAR LA DEGRADATION BACTERIENNE DE L'ACIDEDITTRICH HH; SPONHOLZ WR; WUENSCH B et al.1980; WEIN-WISS.; ISSN 0375-8818; DEU; DA. 1980; VOL. 35; NO 6; PP. 421-429; ABS. ENG/FRE; BIBL. 11 REF.Article

MALO-LACTIC FERMENTATION IN SOUTH AFRICAN TABLE WINES.VAN WYK CJ.1976; AMER. J. ENOL. VITICULT.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 27; NO 4; PP. 181-185; BIBL. 20 REF.Article

INFLUENCE OF YEAST STRAIN AND MALO-LACTIC FERMENTATION ON COMPOSITION AND QUALITY OF TABLE WINES = INFLUENCE DE LA SOUCHE DE LEVURE ET DE LA FERMENTATION MALO-LACTIQUE SUR LA COMPOSITION ET LA QUALITE DE VINS DE TABLERANKINE BC.1972; AMER. J. ENOL. VITICULT.; U.S.A.; DA. 1972; VOL. 23; NO 4; PP. 152-158; BIBL. 1P.1/2Serial Issue

DEVELOPMENTS IN MALO-LACTIC FERMENTATION OF AUSTRALIAN RED TABLE WINES.RANKINE BC.1977; AMER. J. ENOL. VITICULT.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 28; NO 1; PP. 27-33; BIBL. 31 REF.Article

INFLUENCE DES RESIDUS DE PESTICIDES AU COURS DE LA DEGRADATION MALOLACTIQUE1975; REV. FR. OENOL.; FR.; DA. 1975; VOL. 15; NO 59; PP. 24-26Article

EVOLUCION BIOLOGICA DE LOS ACIDOS DEL VINO = EVOLUTION BIOLOGIQUE DES ACIDES DANS LE VININIGO LEAL B; BRAVO ABAD F.1974; AN. QUIM.; ESP.; DA. 1974; VOL. 70; NO 12; PP. 1168-1171; ABS. ANGL.; BIBL. 11 REF.Article

THE EFFECT OF FUMARIC ACID ON MALO-LACTIC FERMENTATION IN WINES FROM WARM AREAS = EFFET DE L'ACIDE FUMARIQUE SUR LA FERMENTATION MALOLACTIQUE DES VINS EN PROVENANCE DES REGIONS CHAUDESOUGH CS; KUNKEE RE.1974; AMER. J. ENOL. VITICULT.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 25; NO NO 4; PP. 188-190; BIBL. 9 REF.Article

NOTE SUR L'UTILISATION PRATIQUE DES LEVAINS DE BACTERIES MALOLACTIQUES1972; REV. FR. OENOL.; FR.; DA. 1972; VOL. 13; NO 46; PP. 66-68Serial Issue

LA FERMENTATION MALO-LACTIQUE: CROISSANCE DES BACTERIES MALO-LACTIQUES A PARTIR DE SUBSTRATS NON GLUCIDIQUES (ESSAI 1979)CHAUVET J; BRECHOT P; DUPUY P et al.1981; VIGNES ET VINS; ISSN 0395-9465; FRA; DA. 1981; NO 300; PP. 21-22; BIBL. 5 REF.Article

COMPARISON OF PROCEDURE FOR ISOLATION OF MALOLACTIC BACTERIA FROM WINEVAN DER WESTHUISEN LM; AGENBACH WA; LOOS MA et al.1981; AM. J. ENOL. VITIC.; ISSN 0002-9254; USA; DA. 1981; VOL. 32; NO 2; PP. 168-170; BIBL. 13 REF.Article

MALO-LACTIC FERMENTATION IN SPARKLING WINESHIMAZU Y; WATANABE M.1979; J. FERMENT. TECHNOL.; JPN; DA. 1979; VOL. 57; NO 6; PP. 512-518; BIBL. 25 REF.Article

STARTER CULTURE PREPARATION FOR THE INDUCTION OF MALOLACTIC FERMENTATION IN WINE = PREPARATION DE CULTURES DE LEVAIN EN VUE DE L'INDUCTION DE LA FERMENTATION MALOLACTIQUE DANS LE VINHAYMAN DC; MONK PR.1982; FOOD TECHNOL. AUST.; ISSN 0015-6647; AUS; DA. 1982; VOL. 34; NO 1; PP. 14-18; 4 P.; BIBL. 11 REF.Article

LA FLORA MALOLATTICA IN ALCUNI VINI DELL' ITALIA CENTRALE = LA FLORE MALOLACTIQUE PRESENTE DANS LES VIRUS DE L'ITALIE CENTRALEROSSI J; COSTAMAGNA L; CLEMENTI F et al.1977; UNIV. STUDI PERUGIA, ANN. FAC. AGR.; ITA; DA. 1977-1978; VOL. 32; NO 1; PP. 185-196; ABS. ENG/FRE; BIBL. 23 REF.Article

ISOLATION AND CHARACTERIZATION OF MALO-LACTIC BACTERIA FROM ISRAELI RED WINES.CHALFAN Y; GOLDBERG I; MATELES RI et al.1977; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 42; NO 4; PP. 939-968 (6P.); BIBL. 37 REF.Article

L'ENZYME MALOLACTIQUE DES BACTERIES LACTIQUES DU VIN = MALOLACTIC ENZYME FROM LACTIC ACID BACTERIA OF WINELANVAUD FUNEL A.1982; UTILISATION DES ENZYMES EN TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE. SYMPOSIUM INTERNATIONAL/1982-05-05/VERSAILLES; FRA; PARIS: TECHNIQUE ET DOCUMENTATION LAVOISIER; DA. 1982; PP. 451-456; BIBL. 7 REF.Conference Paper

EL PERIODO DE LATENCIA DE SCHIZOSACCHAROMYCES POMBE = PERIODE DE LATENCE CHEZ S. P.CARREAU JL; CALLEGARI BASSO RM; BASILE DE et al.1981; REV. MICROBIOL.; ISSN 0001-3714; BRA; DA. 1981; VOL. 12; NO 3; PP. 105-109; ABS. POR/ENG; BIBL. 9 REF.Article

UNE POSSIBILITE D'ENSEMENCEMENT MASSIF POUR INDUIRE LA FERMENTATION MALOLACTIQUEDESCOUT JJ.1980; CONNAISS. VIGNE VIN; FRA; DA. 1980; VOL. 14; NO 1; PP. 73-77; BIBL. 3 REF.Article

PRELIMINARY STUDIES WITH COATED-WIRE ELECTRODES FOR MALATE, LACTATE AND TARTRATE IONS IN MODEL SOLUTIONSBOULTON R.1978; AMER. J. ENOL. VITICULT.; USA; DA. 1978; VOL. 29; NO 4; PP. 289-291; BIBL. 3 REF.Article

RICERCHE SULLA FERMENTAZIONE MALO-ALCOLICA: EFFETTI DELLA ELIMINAZIONE DEI LIEVITI PER FILTRAZIONE. = RECHERCHES SUR LA FERMENTATION MALOLACTIQUE: ACTION DE L'ELIMINATION DES LEVURES PAR FILTRATIONROSINI G.1976; ANN. MICROBIOL. ENZIMOL.; ITAL.; DA. 1976; VOL. 26; PP. 209-213; ABS. ANGL.; BIBL. 25 REF.Article

  • Page / 24